Uppmans kök_1024

På Uppmans kök lagar vi mat av bra råvaror och kärlek

Vi använder bara svenskt kött och mejeri och gärna från trakten

- Bra mat behöver inte vara komplicerad -

Vi lagar den mat vi själva tycker om & dukar fram en härlig & vacker buffé direkt vid köket måndag - söndag


Välkomna!
familjen Uppman 


Vi dukar fram vår uppskattade buffé varje dag

Vardagar finns alltid en kötträtt & en fiskrätt tillsammans med ett fräscht salladsbord 
Vardagslunchen kostar 110:-/ pers & det ingår kolsyrat/stilla vatten samt kaffe med dopp

Måndag 13/8
Kalops med morötter & rödbetor serveras med kokt potatis

Tisdag 14/8 
Kycklingfilé med rödvin, champinjoner & varmrökt sidfläsk

Onsdag 15/8
Pannbiff i skysås med stuvad savojkål & färskpotatis

Torsdag 16/8
Gryta på kött från Hjo med smak av dijon & örter serveras med ris

Fredag 17/8
Rotmos med fläsklägg & pepparrotssås

Lördag 18/8
Hjortfärsbiffar med svartvinbärsås
(150:-/ pers)

Söndag 19/8

Salladsbuffé med matiga sallader, sill. varmrökt lax & såser
Fläskfilé från Prästengården Grevbäck med svampsås & potatisgratäng

(195:-/ pers)

Varje dag finns även ett fiskalternativ på buffén 
(med reservation för ändringar)

 

12:00 - 15:00

Här kan ni boka bord till vår lunch

Vardagar går det att boka bord mellan
kl 12:00 - 13:00. Efter 13.00 endast drop in

Er bokning är giltig då ni fått en bekräftelse från oss

  • Ange hur många personer ni önskar bord för. Ange vuxna + ev barn (tom 12 år)
  • ex specialkost

Håkängen 1 
522 91 Tidaholm 

0392 - 20010 
0760 - 52 92 73
info@uppmanskok.se